Болницата в Смолян обяви конкурси за началници на 15 отделения. Това са структурите по: Нервни болести, Кардиология, Диализно лечение, Хирургия, Физикална и рехабилитацинна медицина, Акушерство и гинекология, Педиатрия, Инфекциозни болести, Приемно-консултативен блок, Ушно-носно-гърлени болести, Неонатология, Спешно отделение, Трансфузионна хематология, Обща и клинична патология и Съдебна медицина.

Процедурата стартира със заповед на изпълнителния директор на лечебното заведение д-р Марин Даракчиев.

Всеки от кандидатите трябва да представи писмен проект на тема: „Визия за развитие на отделението за тригодишен период в съответствие с медицинските стандарти. Качество и икономическа ефективност на дейността”. Писмената разработка следва да бъде с обем до 10 страници.

За останалите отделения мандатите на началниците изтичат през следващата година, когато и за тези позиции ще бъдат обявени конкурси.

Конкурс е обявен и за главна сестра на МБАЛ – Смолян, който ще се проведе на база писмена разработка и защита на тема: „Ролята и мястото на главната медицинска сестра за осигуряване на качествени  здравни грижи в МБАЛ „Д-р Братан Шукеров” АД, гр. Смолян”.

Документите на кандидатите ще се приемат до 16 часа на 3 май, в запечатан плик. Допуснатите до участие в конкурса следва да представят до 16 часа на 5 май в деловодството на лечебното заведение в запечатан плик писмените разработки.

24smolian.com

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I