Публично обсъждане на Бюджет 2022 на Община Неделино ще се проведе в родопския град на 28 март. То е планирано за 14 часа в заседателната зала в Общинската администрация.

„Предстои приемането на бюджета на община Неделино за 2022 г. Разработването и приемането на основния финансов план е част от най-важните решения в развитието на общината.

Публичното обсъждане предоставя възможност на жителите да получат детайлна информация за разработването на бюджета и да участват в разискванията по конкретните му параметри.

В тази връзка на основание чл.84, ал.6 от Закона за публични финанси, във връзка с разпоредбите на чл.29, чл.30 и чл.31 от Наредба №10 за условията и реда за съставяне на тригодишна бюджетна прогноза за местните дейности и за съставяне, приемане, изпълнение и отчитане на бюджета на община Неделино, каня всички жители на общината, представители на бизнеса, неправителствени организации, второстепенните разпоредители с бюджет, читалищните настоятелства, представители на спорта и други заинтересовани лица на Публично обсъждане на общинския бюджет за 2022 г.

Публичното обсъждане ще се проведе на 28 март 2022 г. (понеделник) от 14.00 часа в заседателната зала на община Неделино, етаж 5.

Мнението на Всички Вас граждани, общински съветници, кметове на кметства, кметски наместници, ръководители, юридически лица, които осъществявате дейност или ползвате услуги на територията на община Неделино, както и Вашите въпроси и препоръки са от изключителна важност и се надявам да присъствате.

Мнения, препоръки и становища по темата на обсъждането могат да се изпращат на електронната поща на община Неделино obshtina@nedelino.bg, както и в деловодството на община Неделино, не по-късно от два дни преди провеждане на публичното обсъждане.

За постъпилите становища и предложения от публичното обсъждане ще бъде съставен протокол, който ще се приложи като неразделна част от проекта на общинския бюджет при внасянето му за разглеждане от Общински съвет – Неделино“, се посочва в поканата за публичното обсъждане на кмета Боян Кехайов към граждани и институции.

24smolian.com

 

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I