Слуги със заешки сърца ще вкарват мислещи в концлагери?!

Мнение на Мирон Иванов, 24smolian.com/Коментари

Жертвите сред руската армия в Украйна достигнали 5-цифрено число. Руснаците масово се предавали, други бягали кой където види. Клипове показват пленени млади момчета, които се обаждат на родителите си и казват, че мислели, че е учение, не знаели къде отиват…

И куп още „филми“, сякаш продуцирани от „Уорнър Брадърс“.

В същото време кметът на Киев, един от боксьорското семейство, казва, че столицата била обградена от невиждана сила. В медийна изява Зеленски прилича на човек, поддържан на медикаменти. Завалва, едва говори, а главата му клюма. Украинското посолство пък обяви, че набира чужди доброволци, които да заминат и да се бият…

Някаква шизофрения.

У дома.

Масова прозападна пропаганда срещу злия Путин. Чугунени глави обясняват срещу какъв диктатор се изправял светът. Болшинството от тях са отрочета на галената комунистическа номенклатура отпреди 89-та. Част от тях завършили в Москва и с агентурни досиета в Държавна сигурност.

Пропаганда, зависеща от хрантутниците на всяка власт.

Някакъв адвокат от фондация за достъп до информация настоява „тези, които могат да бъдат вкарани във фокуса на прокуратурата, са тези, които пряко защитават Путин и неговата войнолюбива и човеконенавистна акция. Те могат да бъдат конкретно визирани“.

Разбирате ли какво изрича един адвокат? Всеки, който не е на страната на прозападната пропаганда, да бъде смачкан и воден за престъпник. А скоро концлагери, адвокате? Направо там да ги пращаме, а?

„Пропагандата за западния свят е това, което е тоягата за тоталитарния“(Ноам Чомски).

Започна трус, който ще преустанови еднополюсния модел, в който една държава се държи като господар на останалия свят. И в момента всички, чиито заешки сърца са в килера на едно посолство, са активирани срещу  това. Съвсем скоро пренареждането ще е факт.

Българските политици продължават да се държат като пинчери на каишка в същото това посолство. На апаратно дишане. И никой, никой, не обелва дума за народа на тази окаяна, опоскана, принизена до екзистенц минимума си България. Управляващите в родината ни се държат като губернатори на колония. Всите вкупом.

Един натовец бръщолеви по студиата, че трябвало в страната ни да бъде разположено ядрено оръжие. Един, за когото официалната религия е „Майната му“, а любимото возило-трабант.

Преди години, на прага на НАТО, един бракоразводен адвокат, по някакъв начин станал и президент, изрече, че ако трябвало България щяла да замени кирилицата с латиница. Държеавата, която създаде азбуката за славянските народи?

Разбирате ли какво се е случвало през последните десетилетия, за да се отгледат подобни безродници? Които вкупом са активирани към настоящия момент.

Живеем в една тоталитарна демокрация на слугинажа. И е крайно време да се сложи край. Преди да е станало твърде късно. И преди една шепа слуги да започнат да пращат инакомислещите, и изобщо мислещите, из концлагери.

*

Извинете, ние споделяме, че Путин е зъл, ама може ли да публикуваме поне американски източници, че и Зеленски е зъл!?

*

Извинете, позволено ли е да напишем, че българинът инж. Иван Милев е изгорен жив в Одеса от украински крайни националисти на 2 май 2014 година!?

Иван Милев е роден на 5 юни 1980 г. в Одеса в семейство на архитект и учителка, средно образование завършва в одеското 80-о училище през 2001 г., следва и се дипломира в Одеския политехнически институт. Работи като инженер и водещ конструктор на Одеския авиоремонтен завод, където разработва специални възли и детайли за лекия самолет Y1 „Делфин“.

Иван Милев е активен деец на Асоциацията на българите в Украйна, представляваща няколкостотинхилядната българска общност там.Той става председател на Запорожкото градско българско дружество „Св. св. Кирил и Методий“, където съдейства за поставяне на паметните знаци при Вознесенския археологически комплекс. В 2006 г. получава наградата „Човек на годината“ от Асоциацията на българите „за многогодишна активна родолюбива дейност, за голям принос във възраждането и развитието на българските традиции и обичаи и за популяризиране на българския фолклор в Запорожка област“.

Свързан е с бесарабския град Комрат, като има и гражданство на Молдова. След трагичната кончина на Иван Милев изпълкомът на Гагаузката република в Молдова отпуска 10 000 леи помощ на семейството за погребението му и председателят ѝ Михаил Формузал изказва дълбоки съболезнования на близките му.

По свидетелството на бесарабския българин Георгий Шишман пред БНР Иван Милев като виден деятел на българското движение е един от водачите на местните българи в гражданските протести на пл. „Куликово поле" в Одеса през пролетта на 2014 година. Загива в Одеса при сблъсък на местни про-руски сепаратисти и крайни украински националисти. Тогава 33-годишният Милев загива от задушаване заедно с десетки други про-руски активисти, укрили се в Дома на профсъюзите. Обгорелият му труп е открит на главното стълбище между третия и четвъртия етаж на сградата. Идентифициран е чрез ДНК проба. Обявен е под №40 в окончателния списък на загиналите от официално обявените 48 жертви.

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I