24smolian.com/Коментари

Путин бил притиснат, социопат, бил пред бездната, нямало връщане назад. Криел се в бункера, бил като плъха, който гонил в детството си в Ленинград. Пък и бил нисък на всичкото отгоре…

И куп още щуротии из устата на някакъв психиатър, поканен в сутрешния блок на една от т.нар. „национални телевизии“, за да възхищава водещите в либерално-преданата им политкоректност. За капак - и цялата руска нация била такава. С известни изключения, разбира се-тези, които били прозападни.

Това се излива от водещите ни медии от сутрин до вечер. В паузите - малко Бойковци (Борисов и Рашков), малко коронавирус и т. н. За разтоварване на зрителите пускат ковид-математика, чиито прогнози бяха с резултат "Кой ми сра в гащите", ама мисирките твърдят обратното.

Рядко срещано преяждане с евроатлантизъм. Скоро само той ще остане по рафтовете в магазините. Безплатен. Защото именно това ще е цената.

Какво ставало в главата на Путин, къде се крие, вярно ли в бункера влизали само отбрани хора, след дезинфекция?! Пита един водещ. Да, вярно било, отговаря гостът, който е виждал руският президент единствено в гугъл (Дзвери се в снимката и яко отсича: Луд е, бе, луд!). Вероятно и клизма им правят преди да влязат в кабинета.

Само преди дни Владимир Путин бе на сцената на огромен концерт пред десетки хиляди на стадион „Лужники“. Може пък и негова холограма да е било. Психиатрите да анализират. Както и това как книгата на Оливър Стоун „Интервюта с Путин“ се превърна в световен бестселър още при първата си поява преди години. Може би, ако я бяха прочели нямаше да избръщолевят толкова много глупости за толкова малко време.

„Аз предложих да се бомбардира… Аз предложих да изпратим пилоти да разрушат всичките мостове! Аз предложих да разрушим цялата топлинна и топлопреносна инфраструктура! Аз предложих много други специфични действия! Някои от вас питат, защо се отнасям с такава омраза към.... Защо бях толкова настойчив в непроявяване на съчувствие към народа на…? Защото, докато те не се вслушат в сърцето си, никога няма да могат да се излекуват от болестта, на която те са подложени. И докато те не се поклонят на западните стандарти, безумието ще продължава, и продължава…“

Чия е тази реч, знаете ли? Произнесена е преди 22 години от сенатор Джо Байдън. Сега президент на САЩ. Всички многоточия заместват думите Белград и Сърбия. На тяхно място обаче могат да се поставят други десетки държави, където падаха бомбите на демокрацията. Ще е същото.

*

Арнолд Шварценегер отправил взор към Путин с искане за незабавно спиране на войната. Към Терминатора пък се обърнала една жена, световна шампионка по щанги, с питане „Защо не намерите писмата, които децата от Донбас ви писаха през 2015 година? Терминаторе, отвори очи и виж истината. Защо мълча толкова време?“.

*

Гледаш телевизора, после тръгваш за работа някак си по-зареден, защото си убеден, че днес България ще мрази Путин. Заслужено.

После се оказва... катастрофа на сценария. Водещите сайтове са пуснали анкети и питат за Русия и Украйна, за Путин и Зеленски. Българите симпатизират на "лудия"!?

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I