Когато една чужда верига стъпи на българска земя и отвори едновременно врати във всички по-големи градове, стана едно събитие, което може да се опише с едно изречение „За евтин банан, човек на маймун става“. Тълпи, блъскане, ритане по кокалчетата, а един родопски завалия дори бе запечатан с вдигнати ръце с пълните чанти пред магазина в поза „Вкарах гол на финал на Световно“.

Единствената промоция при отварянето на веригата бе за бананите.

Остана споменът за жалката гледка на болшинството народ.

Падение.

Сега темата е олиото. Масово грабене на продукта, пуснат с огромна надценка.

В Смолян в една верига свършили бутилките за отрицателно време. „Един хотелиер, с ресторант към комплекса си, на два пъти идваше, за да пълни багажника“, коментират възмутени.

Преди две години същата истерия настана с маските и дезинфектантите, пък даже и за тоалетната хартия. Човек да си помисли, че ковидът върви с разстройство. Помните как маските от 10 стотинки за бройка, изведнъж станаха 3 лева, нали? Истерията ражда спекулата.

Останалото е будалък.

Човек, който смята олиото, маските и тоалетната хартия за най-важното в живота, май вече е свършил.

Не мислите ли?!

24smolian.com

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I