24smolian.com/Коментари

Когато Европа се държи като сляпа и глуха баба, с американско куче водач, нещата не са никак добре. Съюзът е зациклил от години, като просто няма сили да се справи със съвременните предизвикателства. Нито с бежанската криза, нито с пандемията, нито и със случващото се  в Украйна. Наливането на милиарди и за трите преждеизброени неща са някаква суматоха в евро.

Не прозря, че трябва да има собствена армия, за да охранява границите си, не осъзна, че затварянето на икономики заради вирус и милиарди за ваксини не помагат, а само задълбочават проблема, а сега…

Сега се държи още по-странно. Съюзът е готов да праща оръжия в Украйна?! Да налагал санкции. Вместо преди почти декада време да спре една война, която се вихри в източната част на страната от 8 години, и в която, по данни на ООН, са загинали 14 000 души. Тя започна след идването на власт на превратаджиите от „Майдана“.

Европа бе сляпа и глуха. Игнорира Русия, докато САЩ въоръжават украинците, и сега просто Русия реши да въздаде това, което смята за правилно.

Добре дошли в новия свят, където европейците скоро ще трябва да плащат по 2000 евро за 1000 куб. м природен газ“, каза бившият президент на Русия Дмитрий Медведев непосредствено преди военната инвазия на Русия в Украйна.

Днес, природният газ в Европа достигна исторически ценови връх. По време на днешната търговия стойността на синьото гориво на холандския хъб TTF удари 193,95 евро за мегаватчас (2046,17 евро за 1000 куб. м). Така за първи път в историята суровината преминава психологическата бариера от 2000 евро за 1000 куб. м.

На 22 февруари, цената на газа беше около 79 евро за мегаватчас.

Познайте кой губи и кой потрива доволно ръце. Европа отдавна загуби съпротивителни сили и е поета на командно управление от една държава, която не се намира дори на континента.

И когато Ханс от Бавария получи сметката си за ток…

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I