Нико Ников/24smolian.com/Коментари

Аз съм Дмитро Кулеба и дойдах да ви се накарам от името на президента Джо Байдън.

Така се държа в София външният министър на Украйна Дмитро Кулеба.

Познайте какво си е казал наум на тръгване от България.

”Докато има пари, коалицията ще върви. Като свършат парите на някой от коалицията няма да му издържат нервите“, казва Кирил Добрев, вече представян като политолог.

Как ли щеше да говори Добрев, ако Корнелия Нинова не беше го изритала от БСП, и сега блажеше от четворната коалиция, като виден представител на една от партиите в нея.

 „Парите на държавата свършиха“, казва доволно бившият „царски“ министър и нереализиран премиер на Слави Трифонов – Николай Василев.

Споко, ще дойдат страшно много. Щом не си тръгва никой от управляващата коалиция, значи ще дойдат.

Очаквайте: Трите фактора, които пропукват сценария „Световна война“ и… краят на елитарния режим в България

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I