24smolian.com/Регион

И двете живеят на село. И двете идват в града. По работа. Тя се води „допълнителна“, или поне нещо от сорта. Една продажба. На тялото и последните останки на достойнство. Поне за едната. По-скъпо струващата.

Красота няма, „мръснишко бельо“ също. Най-често пристигат по анцузи. Най-официалното им облекло. За някой лев са готови на всичко. Какво е туй достойнство? Не се яде, не се пие. Който го поиска-ей му го. Да плати само парите за 16 хляба. Цената на един секс сеанс, обърнат в храна в магазина.

Хората надмогнали телата. Оценили плътта. В името на захранването й.

Такъв е животът. Слава на капитализма, в който всеки продава всичко. За телата не е страшно. Някои продават душите си. И обясняват на всички колко е правилно. И всите страдалци трябва да го сторят.

Такъв е животът, който програмирахме с мълчаливото съгласие в качеството на рая.

Целият текст четете в петъчното издание на „Родопи voice“!

И още от темите в новия брой на вестник №1 в региона:

-По спиралата надолу…

Плът от 3 до 25 лева vs. Съвест за стотинки

-Зелени глупости алангле

Не на „Мерцедес“, Да на магарето!

-Да дадеш и това, което нямаш

Оръжия и истинска битка за живот

-Без дрога и алкохол при лова с убит авджия

-Няколко души „боравили“ с 49-те пистолета?!

-Държаха ме в парника 10 мин., за да ме ликвидират!

-Цената на рахата: 50 000 евро за…

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I