24smolyan.com/Коментари

Разбрахме, че в обществения съвет на Българското национално радио била една оперна певица. Научихме го, едва след като въпросната дама обяви напускането си. Какви са й били заниманията в този съвет, така и не стана ясно. Освен, че не била съгласна с „руската пропаганда“ на водещия Петър Волгин, който пък голям грях си турил на плещите, позволявайки си различно мнение от всеобщия хор за демонизирането на Русия.

„Певците“ на демокрацията, които не понасят различното извън програмираната любов.

***

Последователите на една политическа сила си разменят из социалните мрежи списък с лицата за „линчуване“. Позорният ферман, в който включили имената на журналисти и общественици, които провеждали „путинова пропаганда“.

Същите така действаха и по времето на ковид маскирането. Всеки от другата страна на пандемията трябваше да бъде заклеймен, обруган, смачкан, и нямаше място за него ни в театъра, ни изобщо в техния свят.

Пропагандата е тоталната липса на второ мнение. Безсмислено е да се обяснява. Защото и разбирането им за демокрация е екстремистко.

***

В същото време Жосеп Борел рече, че България и Унгария платили 1,5 милиарда евро за въоръжаване на Украйна. Пък родните продължават да твърдят, че не било вярно.

България и Унгария участват във финансирането на оръжията, които ЕС доставя на Украйна, иначе нямаше как те да ѝ бъдат доставени. Това каза върховният представител по външната политика и сигурност Жозеп Борел след края на Съвет "Външни работи" в Люксембург, пише всекидневникът „Труд“.

Двете държави участват в общото финансиране на оръжия в размер на 1,5 млрд. евро, макар Унгария да не допуска преминаването им през нейна територия, заяви Борел в отговор на въпрос дали е видял промяна в тяхната позиция, предаде БНР.

***

Половината гръцки парламент напуснал заседанието по време на онлайн включване на Зеленски в пленарната зала. Поведението им е предизвикано от довключване на двама командири от „Азов“.

***

Несъмнено оперната певица, която иска да забранява чуждото мнение, помни първата си роля на сцена. На Виолета Валери от „Травиата“. А дали помни сцената с хвърлените в краката на героинята пари и какво се случва?!

 

На снимката: Карикатура в „Катимерини“. Водещият на заседанието на гръцкия паарламент пита: У кого е дистанционното?

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I