ПОКАНА ЗА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ

по проект

„Партньорство за адаптация към климатичните промени“

 

На 4 април 2022 г. от 15:00 часа в зала 247 на Общинска администрация Смолян ще се проведе пресконференция за представяне на проект BGENVIRONMENT-4.003-0013 „Партньорство за адаптация към климатичните промени“, процедура


BGENVIRONMENT-4.003 - Открита покана №3 „Климат“ по Резултат 4: „Повишена способност на местните общности да намаляват емисиите и да се адаптират към променящия се климат“, програма „Опазване на околната среда и климатичните промени“, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014 – 2021. Програмен оператор на програмата е Министерство на околната среда и водите.

На пресконференцията ще бъдат представени планираните дейности и резултати, както и напредъка в изпълнението на проекта към момента.

 

„Този публикация е създадена в рамките на проект № BGENVIRONMENT-4.003-0013 „Партньорство за адаптация към климатичните промени“, който се осъществява с финансовата подкрепа на Програма „Опазване на околната среда и климатичните промени”, чрез ФМ на ЕИП 2014-2021 г. Цялата отговорност за съдържанието на документа се носи от Община Смолян и при никакви обстоятелства не може да се счита, че този документ отразява официалното становище на Програмния оператор и/или Офиса на Финансовия механизъм.”

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I