24smolian.com/Коментари

Глупак/чка ли посъветва премиера Кирил Петков за апела „Дарете по една заплата за боеприпаси за Украйна“ или зъл човек, мислещ само най-лошото на България, го изкомандва? Това е голямата питанка относно скандала, сътворен от министър-председателя.

*

„Два мощни украински джипа са задръстили един от входовете на най-големия варненски мол. Търпеливо изчакваме, всеки пак зад волана трябва да са жени. Нищо подобно, оказват се украински батки. Питаш се „Защо ли не воюват за родината си?“, разказ на човек на 24rodopi.com отпреди месец.

Днес продължава темата: „Как мога да даря заплатата си за въоръжаване на Украйна, когато здрави и прави украинци си веят гъзовете в моловете на Варна и Бургас!? Украинки с децата си са на плаж по българското Черноморие, това си е логика на топлото време и бежанското гостоприемство на българина, но здравеняк от Киев на шезлонг на Слънчака – това вече е дразнещо, меко казано. При тази гледка дори 100 лева да дам, на глупак ще мясам“.

*

„Мит е, че България трябва да бъде неутрална. Когато една държава е нападнала друга, да бъде неутрален означава да бъде съучастник. Друг мит е, че не трябва да се дава оръжие, защото така ще продължим войната. Ако не дадем оръжие, Русия ще пречупи Украйна по-бързо и по-лесно. Говори се и много и за това дали това е само украински проблем. Ако Украйна бъде смазана от Русия сигурността в Черно море е под въпрос”, казала в сутрешния блок на Нова нюз Надежда Нейски, пише Факти Бг. Надежда Нейнски – бивш външен министър (по времето на Иван Костов) и бивш дипломат (при Бойко Борисов) се кахъри, че ако не въоръжаваме армията на Зеленски, Русия ще пречупи Украйна по-бързо и по-лесно. По логиката на Нейски, излиза, че ако дадем оръжие на Украйна, ще има още дълго време смърт. Почиват ли изобщо думите на бившата външна и бившата във всичко друго Нейнски на някаква логика, освен налаганото западна позиция? Примерът Франция. Марин Льо Пен ясно заяви, че при спечелване на президентски мандат ще извади страната от НАТО. Спечели много висок процент доверие. Победителят Макрон също е много, много умерен и относно оръжията за Украйна, и демонизирането на Русия като цяло. Но кои са те пред биографията на бившата Михайлова, настояща Нейнски? Все пак Надежда е превела книга от португалски.

*

PR неволите на премиера Кирил Петков нямат край. Трябва час по-скоро да се освободи от некадърниците около себе си и ако трябва да вкара отвън разбиращи от градивна комуникация и имидж. В противен случай ще повлече цялата „Продължаваме промяната“ към „Демократична България“ и „Има такъв народ“, които вече са някъде около 4-те процента.

Ако пък иде реч за зъл командир, то тогава остава само това лято българинът да си харчи спестяванията и да се радва ден за ден, защото това което е заложено за есен`2022 и зима`2022/2023 на България ще има няколко измерения, като най-лесно смилаемо ще е пакетното потъване на формации от това управление досущ като Симеон и НДСВ.

И все пак, извън имиджмейкърските тунингования, има нещо още по-лесно. Елементарно наглед. Просто Петков да се вслуша в гласа на огромната част от народа. Това липсва на всеки управник в последните 30 години. Добрият слух.

Нейнски, Поптодорови, Харалановци и всите други от групичката са слушани, та слушани.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I