Благотворителна изложба на детски рисунки в помощ на Дани ще бъде представена във вторник в Амфитеатъра в Смолян. Благородната инициатива съвпада и с честването на 24 май - Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност, което е с начален час 10.00.

В специален кът ще бъдат изложени творбите на ученици от СУ „Отец Паисий“, взели участие в детския конкурс за рисунка „Моята мечтана професия“, организиран по повод 32-годишнината от създаването на Агенцията по заетост, информира Рабие Кьосева - директор на Дирекция "Бюро по труда" в Смолян.

Всеки желаещ ще може да си закупи рисунка, като сам определя цената й. Събраните средствата ще бъдат дарени за лечението на 17 – годишната Даниела Йорданова от Смолян, която се бори с тежката диагноза „левкемия“.

Организатори на благотворителното мероприятие са Областна администрация – Смолян, Община Смолян и "Бюро по труда" в Смолян и техният партньор - СУ "Отец Паисий". Изложбата се осъществява и със съгласието на родителите на децата, взели участие в конкурса.

24smolian.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I