24smolian.com/Коментари

„Ние упражнихме много силен натиск върху България през последните месеци. Това е и плод на политическата криза в България в момента и ние не можем да се правим, че я няма. Искам да приветствам политическия кураж и ангажираност на премиера Петков“, каза френският президент Еманюел Макрон по повод очакванията на Брюксел България да вдигне ветото за преговорите на Северна Македония за влизане в Европейския съюз.

Такова „набиване на канчетата“ вървяло в последни дни, че депутатите пратиха в чакалнята българските пенсионери. Да си чакат реда за по-високите пенсии след Скопие.

Интересното е, че Северна Македония засега отхвърля предложението "Макрон" като неприемливо, но важното е, че нашите „легнаха“.

Кирил Петков: Служебен кабинет на Румен Радев може бързо да сключи сделка с "Газпром" и България да се съгласи да плаща в рубли за газ, както и да спре оръжието за Украйна.

Казано от министър-председателя в оставка пред британското издание "Гардиън".

А досега се твърдеше, че не изнасяме оръжие за армията на Зеленски.

170 гласа „За“ или по-точно 170 пъти „Oui, monsieur Emo“ и „Yes, Hero, for goodbye. Защото Еманюел натиска, а него го притиска Вашингтон. Защо са важни Западните Балкани за ЕС? Защото са важни за САЩ. Чрез евросанкции и натиск от сега нататък те влизат в геополитическите сметки на евроатлантизма. И ще ги изпълняват. За сметка на ограбената ни история, за сметка на цялата пролята кръв, та дори и главата на Александър Стамболийски, отрязана именно заради отстъплението по темата „Македония“.

Това са тъжните истини. Когато „западните партньори“ поискат, родните натегачи изпълняват.

Има и една смешна правда. Създадената от Комунистическия интернационал Македоние днес не получи подкрепата от наследниците на българските комунисти.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I