24smolian.com/Спорт

Само с едно ново попълнение стартира подготовката на Родопа (Смолян) за новото първенство на Трета лига-Югоизточна група. Към отбора се присъедини халфът Мануел Башев. 18-годишният футболист пристига от Царско село (София), но иначе е от Бургас, където е играл в школите на местните Черноморец и Нефтохимик.

Основната група в тима се запазва и няма напуснали футболисти. Селекцията остава отворена, но ще се разчита предимно на подрастващите състезатели от школата на тима, уточни заместник-председателят на УС и бизнесмен Валентин Кюлхански.
Юношите, които започват подготовка с представителния тим, са Мартин Димитров, Атанас Соколов, Анастас Робов, Йордан Чакъров, Димитър Исаков, Михаел Чавдаров, Ради Терзиев и Росен Кордов. В основната група си остават вратарят Стефан Дафовски, Любослав Петров, Адриян Сюрджиев, Николай Тихомиров, Владимир Драмалиев, Георги Пелтеков, Антон Белюков, Даниел Кутев, Христо Ковачев, Теодор Стефанов и Михаел Кисьов.
Родопа ще тренира изцяло на отлично подготвения терен на Стадион "Септември" в града. По време на подготовката са планирани и шест контроли. Първата е в понеделник, 27 юни с Лудогорец II (Разград) от 18 часа на стадиона в квартал "Райково". Следващите приятелски мачове са с Върбица Бенковски (на 2-и юли), с Димитровград на 9 юли, на 23 юли с Лудогорец III (Разград), на 30-и с Асеновец (Асеновград).

През миналия сезон Родопа завърши на 8-о място в Югоизточната Трета лига с 50 точки, което обаче нямаше и значение, тъй като от ЗС на БФС Пловдив направиха така, че да няма изпадащи.

Снимка: ФК "Родопа"

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I