24smolian.com/Коментари

„Чувствам се облекчен. Дълго ни повтаряха, че ние сме никои, че ще гласуваме, както ни се разпореди. Това е много унизително за нас”, коментира в сутрешния блок на Нова тв народният представител Николай Радулов, който вчера напусна „Има такъв народ“.

Дори Тошко Йорданов, който е шеф на групата на ИТН, казал на Ива Митева, която е била председател на Народното събрание, че реално той е и неин началник.

Добро утро! Нима Радулов, който върви за експерт по сигурността, не знае технологията за назначаване на депутатите в България от 32 години? Не избиране, а назначаване.

10-ина са важните депутати във всяко издание на парламента, останалите 230 души са г-н Никой и г-жа Никоя. Изпълняват без много да мислят, срещу което получават едни пари. Поради тази причина винаги листите са подредени така, че в тях да няма…  Нека да не прозвучи обидно и да клъцнем изречението, но се вписват такива хора, че читав бизнесмен не би взел нито един на отговорна работа във фирмата си.

А най-смешното е, когато някой г-н Никой или г-жа Никоя се появи на телевизора и рече: Аз тука съм изпратен/а от хората!

Глупости, ти си само едно име, презиме и фамилия, пълнеж в кандидат-депутатска листа, на когото/която е забранено да има собствено мнение.

Така е било от три десетилетия. И така ще продължи. А какво стана с намерението за намаляване на депутатите? НСИ отчете-топим се с близо милион на десет години, кому са нужни 240 броя анонимници? Някои от народните представители остават за историята единствено със селфитата си или пък някой и друг среден пръст. Това е дереджето и нивото.

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I