ПОЗДРАВЛЕНИЕ ОТ ОБЛАСТНИЯ  УПРАВИТЕЛ ПО СЛУЧАЙ 18 ЮНИ-ПРАЗНИК НА ОБЕДИНЕНИЯ ГРАД СМОЛЯН

УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН МЕЛЕМОВ,

УВАЖАЕМИ ЖИТЕЛИ НА ОБЩИНА СМОЛЯН,

Cмoлян oтбeлязвa 62 години от обeдинeниeтo нa тpитe ceлищa Cмoлян, Paйĸoвo и Уcтoвo в eдин гpaд-административен център на Смолянска област. Град, благословен с прекрасна природа и прославен с богато културно наследство!

Всяко от някогашните селища, събрани в днешния многолик и съвременен град, носи своя специфичен облик. Достойни са общите усилия, които полагат няколко поколения, за да може Смолян да се изгради като съвременен европейски град и административен, икономически и духовен център в Родопите.

Трудолюбието, предприемчивостта и силният дух на смолянчани са най-големия потенциал, който винаги ще ни води към развитие!

Историята показва, че само обединени можем да реализираме добрите идеи! За това нека бъдем отговорни и мъдри в делата си, за да продължим да пишем съвременната история на град Смолян!

Желая благоденствие на Вас и на всички жители и гости на Смолян!

Честит пpaзниĸ!

ЕМИЛ ХУМЧЕВ

ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ НА ОБЛАСТ СМОЛЯН                      .     

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I