24smolian.com/Криминале

Нови арести след британския събор в Родопите.

През изтеклото денонощие са установени осем случая на управление на МПС след употреба на наркотични вещества и два на притежание на такива, съобщиха от Областната дирекция на МВР. Образувани са бързи производства. Задържани са десет лица, за случаите е уведомена прокуратурата.

42-годишен софиянец е бил зад волана след употреба на канабис. Бил е спрян за проверка между Смолян и Рудозем. 36-годишен британец е управлявал лек автомобил с кокаин в организма. На кокаин и канабис пък е заложил преди шофиране 38-годишен софиянец. 35-годишен британец е управлявал лек автомобил след употреба на кокаин и метамфетамин. Нашмъркан с кокаин зад волана е бил и негов съгражданин на 24 години. С амфетамин и метамфетамин се е отчел на полевия тест още един британец на 36 години.

33-годишен пританец е задържан с канабис в раницата. Заради амфетамин в автомоблила е бил задържан 32-годишен в Златоград. Грък на същата възраст е шофирал след употреба на марихуана. Кокаин пък е употребил 37-годишен софиянец, шофиращ по пътя Смолян-Рудозем.

Припомняме, че през уикенда бяха задържани 16 лица за дрога и алкохол зад волана.

 

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I