24smolian.com/Политика

„Експертно“ правителство на ИТН с подкрепата на ГЕРБ и ДПС, не може да има, това е престъпление, хората ще излязат на протести.

Това заяви в сутрешния блок на bTV спортният министър в оставка Радостин Василев, който е най-коментираният политик в България вчера и днес.

Припомняме, че премиерът Кирил Петков обяви, че ще продължава да ръководи кабинет на малцинството, който е на тройната коалиция – „Продължаваме промяната“, „Демократична България“ и БСП, но трябва да получи подкрепата на още 12 депутати. Радостин Василев осигури 5 гласа на депутати от „Има такъв народ“, които от вчера са независими.

Също вчера на заседание на ПГ на ИТН било съобщено, че ако ПП и ГЕРБ не успеят да съставят кабинети, и ако президентът Румен Радев реши да даде третия мандат на партията на Слави Трифонов, тя щяла да представи експертен кабинет, подкрепен от ГЕРБ и ДПС. Това, според Василев, обявил пред депутатите председателят Тошко Йорданов.

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I