24smolian.com/Коментари

Вероятно болшинството трудолюбиви нашенци не са наблюдавали дългите дебати по исканото сваляне на председателя на Народното събрание. И разбираемо, някой трябва да пълни хазната.

Но бяха интересни. Толкова хвалебствия и обвинения не са били изсипвани. Ще рече човек, че в парламента са попаднали демони, маскирани като ангели или обратното.

Кой бил най, пък кой още по най, пък кой нямал, пък кой имал. По традиция бе спомената и част от биографията на Доган. Извън личната трактовка на Почетния „в академичните среди бях разпознаваем предимно като „Меди“.

Нови коалиции, нови опозиции, пък кой с кого гласувал, пък ала-бала.

И излиза един с паркетния чин „генерал“ (защото не се знае по какви заслуги и на какво „бойно поле“ го е заслужил) и започва да реди виц. Ровил се в интернет и открил някакъв руски скеч. Актьори разиграват сцена между Путин и Ким. Вторият искал да напуска Северна Корея, че само „ориз не се ядяло“. Пък първият го убеждава да остане, че „не му намерили заместник“. Путин нарежда-„а помниш ли в КГБ онзи“ еди-кой си. „Питаш ли го него какво му е да е канцлер на Германия“.

Малко по-късно „генералът“ излиза и доуточнява смешката, че ставало въпрос за Меркел.

Това е нивото. Някакъв си бивш агент на ДС преразказва анекдоти, специално ровейки се в интернет. Руски анекдоти. Сутрин лови путинисти, на обед изяжда самия Путин, а на вечеря го повръща, че да се възроди отново на следващия ден. Инак се обезсмисля ежедневието му.

Пък изрече, че и много добре познавал Борисов. Всичко му знаел. Е, как, като го снимаха как излиза от къщата със зайчарника заедно с авера си по коалиция. Какво са си правили на сбирката, не посмя да каже.

Забрава.

Дали разбирате, че самото пребиваване на несъстоятелни личности в парламента е един виц. Скеч, шега.

Имаше преди години и един доста по-сполучлив анекдот по оста Русия-Украйна.

Ето само финала. В телеграфичен стил: газ-точка, петрол-точка.

И сега реалностите. Избори-точка.

А за газа и петрола да знаете кого да дирите за виновен.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I