24smolian.com/Общество

В условията на постоянно нарастващата инфлация, галопиращите цени на горивата и тока, въпреки бездействието на правителството в оставка и липсата на всякакъв диалог с общините, гледаме да си вършим работата и да отговаряме на исканията на хората. Въпреки, че аматьорското правителство на промяната остана глухо за проблемите на местната власт, продължаваме асфалтирането на улици в града с общински средства.

Това написа в профила си във Фейсбук кметът на Смолян Николай Мелемов.

Той уточнява, че е извършено цялостно асфалтиране на улица „Перелик“ /1400 м/. Пред гаражите е бетонирано, има вече нови бордюри и тротоари. Доволни граждани публикуваха снимки на напълно обновената улица. Ул. „Кокиче“ /716 м/, част от водния цикъл в града, също е цялостно асфалтирана и се подменят тротоарите. По улиците „Орфей“ в кв. „Невястата“ и ул. „Кольо Фичето“ предстоят ремонтни дейности и асфалтиране“, допълва кметът на Смолян.

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I