24smolian.com/Политика

Слави Трифонов даде интервю за радио, но не създаде новина. Лидерът на „Има такъв народ“ повтори изричани вече от него или депутатите на ИТН критики по адрес на премиера Кирил Петков и вицепремиера Асен Василев. Той отрече и неприятни за партията му твърдения.

„Моето мнение е, че тези хора (Кирил Петков и Асен Василев – б. р.) не стават за това да се занимават с власт, с управление на държава. Те трябва да стоят максимално далеч от властта, за максимално дълго време, каза още той по отношение на „Продължаваме промяната“, каза Трифонов, описвайки Кирил Петков като емоционален, а Василев като гъвкав.

Кирил Петков управлявал еднолично, като ГЕРБ, посочи Трифонов по радио "Дарик", излъчвано и по тв 7/8.

Слави Трифонов се ядоса на въпроси за евентуални връзки на "Има такъв народ" с ДПС, ГЕРБ, а и с бизнесмена Орлин Василев. Категорично заяви, че "Има такъв народ" няма кукловоди и е едноличен проект, негов и на хората, които са в изпълнителното бюро на партията.

"Аз съм самостоятелен играч, нямам нищо общо с ГЕРБ, ДПС, Капъкуле", заяви Слави Трифонов, като подчерта, че за последно е виждал Ахмед Доган преди 15-16 години.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I