24smolian.com/Коментари

Шефът на ДАНС Пламен Тончев е заявил пред депутатите на закритото заседание, че премиерът Кирил Петков му е разпоредил устно да изготви списък на руски дипломати за изгонване.

Това разкриват редици медии от пленарната зала „под ключ“.

Тончев е заявил още, че от експулсираните 70 служители на руското посолство, само 37 са дипломати, за които ДАНС има само обосновано предположение, че развиват дейност, несъвместима с дипломацията.

Доказателства за шпионска дейност обаче няма.

В ситуация на военен конфликт, изпразнени газохранилища, маршируваща инфлация, поскъпващ ток, премиер нарежда „устно“ да се направи поредна крачка към тотално скъсване с дипломатическите отношения с държава, която е естествен континентален партньор и по този начин излага националната сигурност в сектор „Енергетика“ в риск.

Ако сега няма реакция, то това вече не бива да се нарича държава, а просто колония!

Официално.

Дори с устно разпореждане.

С каквото бяха прекратени Южен поток и АЕЦ Белене.

Опипванията с Лена бяха като презерватива на Борисов на нощното шкафче. Случва се, човещинка, дето се вика. Но тук нещата минават всякакви граници.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I