24smolian.com/Криминале

Четири случая на управление на МПС след употреба на алкохол и наркотични вещества и един за притежание на наркотици са били установени през уикенда, съобщиха от Областната дирекция на МВР. Лицата са задържани за срок до 24 часа, като срещу тях са образувани бързи производства.

1,35 промила е отчела пробата на 51-годишен водач, спрян за проверка на пътя между селата Острица и Зорница. 25-годишен пловдивчанин пък е бил зад волана в Рудозем с 1,45 промила.

45-годишен е шофирал след употреба на амфетамин в село Хвойна. С канабис пък се е надрусал 31-годишен водач в Рудозем.

19-годишен от Чепинци е задържан с 25,48 грама канабис. Пакетите с дрога били скрити в дървена стопанска постройка в двора на къща.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I