24smolian.com/Общество

След кратко боледуване почина д-р Тодор Добрев - началник на отделението по съдебна медицина в МБАЛ „Д-р Братан Шукеров” - Смолян.

„Напусна ни човек с голямо и благородно сърце, с доказани нравствени добродетели, заслужил уважението не само на своите близки и приятели, а и на жителите на Смолянска област. Д-р Тодор Добрев бе отдал живота си на една от най-тежките специалности – съдебна медицина”, каза изпълнителният директор на МБАЛ – Смолян, д-р Марин Даракчиев.

Д-р Тодор Добрев е роден  през 1959 г. Магистър е по медицина от Медицински университет в Пловдив, призната специалност „Съдебна медицина”. През 2006г. завършва специалност „Обществено здраве и здравен мениджмънт-здравен мениджър” в МУ - София. Магистър по право от Великотърновски университет „Св.Св. Кирил и Методий”. През 2007 г. придобива юридическа правоспособност от Министерството на правосъдието.  Бил е главен асистент при Катедра „Съдебна медицина” на Медицински университет –Пловдив. Експерт „Съдебномедицински експертизи”, вписан в списъка на експертите –МП, Апелативен съд-Пловдив.

От Областната дирекция на МВР също се присъединяват към скръбта от ненавременната смърт на д-р Добрев. „За нас той беше не само колега, без който не можехме да работим, но и приятел. Винаги беше готов да ти помогне, да ти подаде ръка или да даде съвет”, казаха от ръководството на полицията в областния град.

Поклон пред светлата му памет!

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I