24smolian.com/Коментари

„Дай почивка, ще стане проблем! Дай почивка, ще стане проблем!“, нашепва от председателската банка в парламента един от замовете на ръководещия заседанието. Микрофоните улавят гласа. А камерите, поредният „сблъсък“, последвал след изказване на един от „младите меринджеи“ на левицата. 32-годишният депутат заяви от трибуната, че „Възраждане“ и ДПС гласуват заедно, а Костадин Костадинов е новият Волен Сидеров, който ще сдуши с ГЕРБ“.

От Движението наскачаха, от ПП също, а Хамид Хамид блъсна и прати в хоризонтално положение на банката Настимир Ананиев.

Последва почивка.

Пореден опит за сериозен сблъсък, но им липсва физическа подготовка. Нещо като сумо в махалата от начинаещи в кварталните битки хлапаци.

Но поне хляб и зрелища.

Гласуването предопределяло коалициите. Елементарно, от елементарни хора.

Може да роди и виц. Излиза някой „независим“ и предлага „От днес кебапчетата за 50 лева бройката в стола!“. 239 гласуват против безумието, само той „За“. После излиза и вика „Ето, всички са мафия, заедно гласуват“.

Много ниско ниво. Но поне има нерви. За разлика от последните парламенти, където всичко бе „мед и масло“. А кой с кого се е гушил може да си направите изводите.

И за да е завършена картината на абсурда, вчера доживяхме да видим протест пред парламента срещу… опозицията.

„Жълти зъбки, нерви лабави“, както пееше Хазарта преди да му хрумне да мине от другата страна, за която редеше в рими „Господин депутат те гледа девствено, естествено не шмърка нищо евтино“.

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I