24smolian.com/Коментари/Политика

Ние в момента чуваме само заклинания и купуване на гласове. Е, хубаво, ще съберете 121, ще се продадат. Ще се продадат и то на базата на формулировката "Принципи".

Думи на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов относно случващото се в парламента. И още: Освен за отцепници се дават колосални пари, за да не се влезе в зала.

Същото твърдят и от ИТН, а вече и от „Възраждане“. „ПП активно са се свързвали с трима наши депутати, оферирали са ги и са искали подкрепа“, посочва №2 в партията Цончо Ганев.

 

***

 

Това, което се случва в Народното събрание е дъното на парламентаризма. Тържище, сергии, Женския пазар.

Но то си минава като сутрешна сводка за заразени с коронавирус.

Обществото е свикнало на всякаква утаячна действителност. Калило е нервната система до ниво гьон. Всеки се продава. Всеки се купува. И спасение няма. Колониален пазар на роби. Реакция-никаква.

Затова не им се ще да ходят на избори. Всеки ги разбра кой колко струва.

„Купуването и продаването на гласове е престъпление“. Това пък е вицът на всеки вот. И го лепят навред. Трагикомедията да е пълна. Иначе мазно гелосана и опудрена.

Чудите се защо никой не реагира, не се „самосезира“, не разследва?! Ами първо трябва да има държава. Важно условие.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I