24smolian.com/Коментари/Политика

„Отиването на избори в момента е по-страшно даже от това ГЕРБ да управлява”, заяви по БНТ председателят на парламентарната група на ”БСП за България” Георги Свиленски.

И за Бойко Борисов отиването на избори е страшно.

Най-страшно е за Христо Иванов и компания, защото дружинката “Демократична България“ може и да не види парламента при евентуални предсрочни избори.

И за да излезе сборът, необходим да даде поправителен живот на четворната коалиция, три социологически агенции обясняват на “Има такъв народ“ като на ученици с ограничени умствени възможности, че ако не подкрепят правителството на БСП, ще останат на улицата след изборите за парламент.

Че Кирил Петков, Христо Иванов и Бойко Борисов се държат като… един неразделен клас на Херо Мустафа, това е видимо. И не от онова утро, когато Борисов стана по първи петли, за да призове Кирил Петков сакън да не направи стъпка назад относно изгонените руски дипломати.

Новината е, че на 18 юли Корнелия Нинова записа в неразделния клас на американската посланичка и Георги Свиленски.

А такъв мерак имаше за избори година назад, че и две. Протести и думата на площада. Всички партийни лидери ги наобикаляха периодично, осъзнавайки, че тези хора там ще им отворят вратите към властта. И сега разбират, че същите тези хора може и да ги оставят далеч от масата. За коалиционни преговори, някой да не си помисли, че за софра иде реч.

И в момента същите вкупом обясняват, че изборите са някакво зло, служебен кабинет също, а именно предишните им проправиха пътя. Та някои дори бяха и служебни министри. Да е зло, колко да е зло?!

Страхът идва от народа. И затова ще се стиска до последно. А и повелята на онова матине в US посолството е била такава. Бъдете сигурни. За да се отклони вниманието от едното, ще помогне и ковидът. Вече тръгна. Задействан в синхрон с онази поява на професорката Радка, която заобяснява преди време кога точно щял да бъде поредният пик на поредната вълна.

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I