24smolian.com/Коментари

Текат консултациите при президента Румен Радев преди връчването на третия мандат за съставяне на правителство в рамките на този парламент. И докато това става, изтече информация, че депутати от различни партии по същото време са били поканени на закуска в посолството на САЩ. Естествено, не са отказали на предложението на Херо Мустафа.

Как да се възприеме това?! Проява на учтивост преди дипломатът да напусне страната? Не. Защото, ако същото се бе случило в руското посолство, знаете какво щеше да настане, какъв вой до небесата. Но и няма как Митрофанова да кани когото и да било. Целият персонал бе изгонен, барабар шофьорите. Та сега няма кой едно кафе да поднесе.

Изказване на Асен Василев: Инструкции от посолства не приемаме, независимо какви са. Поводът-на два от коалиционните партньори на „Продължаваме промяната“ е било подшушвано отвън за евентуално взаимодействие между ПП и ГЕРБ на база евроатлантически ценности…

Всичко, всичко ужасяващо започва да прилича на безпрецедентно вмешателство във вътрешната политика на страната. На тотална загуба на суверенитет и превръщането ни окончателно в… колония.

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I