24rodopi.com/Коментари

Повече от сигурно е, че всички ще се срещнем с Омикрон неведнъж. А голяма част от хората дори няма да разберат, че са се срещнали с него, но има и такива, които боледуват тежко.

Поредният анализ от ефира. Този път на проф. Радостина Александрова.

Да, ваксините не ни предпазват във висока степен да бъдем инфектирани. Инфекция с вариант преди Омикрон дава защита само 38% в първите 6 месеца. Има и Т-клетъчен имунен отговор, на който разчитаме да запълни празнината. Той унищожава вече заразените клетки", обяснява тя.

И сега най-важното от телевизионната изява: „Най-уязвими са хората, при които е минало повече време от поставяне на последната доза ваксина, както и възрастните граждани. Вместо да разчитаме, че вирусът ще отслабне, трябва да инвестираме в това ние да станем по-силни.

И завършва с: „Очакват се през октомври актуализирани ваксини“.

„Инвестиция“ във ваксини?! Тя вече е направена. Търсят се мераклии за допълнителни инжекции. Пък после новата актуализация, а подир нея следващата…

След професор Радка, иде професор Рада, чакайте и следващите. Актуализирани по темата.

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I