24smolian.com/Коментари

Въртене, сучене, плямпане и накрая пак опряхме до „омразния“ руски газ. Чакахме танкери, готвехме едва ли не туби, бидони и дамаджани за втечнен газ, а накрая пристигна един кораб. Други танкери и да дойдат, няма къде да се разтоварят.

Очевидно ще трябва да се обърнем към „Газпром“, заяви енергийният министър Росен Христов след заседание на Кризисния щаб в отговор на въпрос за това къде се разтоварват танкерите с втечнен газ…

Хранилищата са празни, газ ще стигне едва за септември, през октомври нула. Чакат се масови фалити, точно на прага на зимата. Едни хора размахват плакати, че нямало да се къпят, но болшинството просто иска да живее нормално.

„… and we said No“, обясняваше усмихнато преди време пред западни медии Кирил Петков как сме се отказали да плащаме в рубли. Сякаш е някакво светотатство. И правителството направи всичко възможно да обтегнем до краен предел отношенията си с Русия. Що толкова не се пренавихме по време на операциите в Ирак, Афганистан, та толкова украиноизтрещяхме?!

„… and we said No“ и сега ще се молим на руснаците. Кому бе нужно цялото това самоубийствено упражнение?! Отговорът е ясен. И той в никакъв случай не може да мине без необходимата доза брутални ругатни…

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I