24smolian.com/Общество

В Чепеларе ще се проведе форум театрални представления от младежи на тема „Превенция на различни форми на зависимости“ – една изключително креативна форма  за превантивно действие и въздействие върху подрастващото поколение чрез арт техники.

На 2 август от 17 часа в читалище „Родопска искра“ ще участват младежи от възрастова група 15-19 години от с. Бистрица, община Дупница; гр. Ямбол – доброволци към община Ямбол във връзка с проблемите на зависимостите; гр. Златоград; гр.Кърджали – филиал на фондация „ПУЛС“ и гр.Гоце Делчев , които със своите форум театрални представления ще погледнат отстрани тежкият проблем „НАРКОЗАВИСИМОСТ“, влизайки в ролята на негова жертва.

На 6 август ще участват младежи от възрастова група 15-19 години от гр. Перник фондация „ПУЛС“, ЦПЛР ОДК гр. Перник, гр. Чепеларе, гр. Златарица и гр. Златоград – ЦПЛР ОДК.

Проектът  „АЗ, ВМЕСТО ТИ“ е финансиран от Министерството на младежта и спорта.

Подготвените по време на всеки от тренингите пет младежки форум театрални представления ще бъдат представени в читалището на град Чепеларе, където ще бъде поканена местната общественост.

 

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I