24smolian.com/Общество

Нов специализиран медицински център “Родопи“ за рехабилитация и физиотерапия отвори врати в Мадан. Лентата на новата здравна придобивка прерязоха кметът на родопския град Фахри Молайсенов и административният директор на центъра Емине Балева.

За своите пациенти центърът ще осигурява разнообразие от терапевтични процедури и висококачествено обслужване.

-Физиотерапия: електро- и светлолечение, магнитотерапия, лазертерапия, термотерапия,  инхалации.

-Кинезитерапия: Лечебна физкултура, специални кинезитерапевтични упражнения съобразени със заболяванията на пациента.

-Масажи: лечебен - ръчен и механичен; лимфен масаж (дренаж), масажна яка, масаж на стъпала.

Центърът работи с НЗОК и осъществява специализирана извънболнична помощ в областта на физикалната и рехабилитационната медицина.


В здравното заведение хората ще се лекуват с най-новата и най-модерна високотехнологична и релаксираща апаратура, а в ръцете на опитните рехабилитатори за кратко време ще успяват да възвърнат силите и добрия тонус на хора в тежко следоперационно състояние и да помогне при лечението на много широк спектър заболявания, като лечение след тежки инсулти и други заболявания на централна нервна система, заболявания на опорно-двигателния апарат - коксартрози, гонартрози, болести на раменни и лакетни стави, заболявания на гръбначния стълб, периферна нервна система – дископатии, дискови хернии,възпалителни заболявания на горните дихателни пътища и други.

Преди постъпване в заведението на пациента ще му бъде направена индивидуална възстановителна рехабилитационна програма според заболяването му.

Центърът сe намира в сградата, която е в непосредствена близост до общинската болницата, на втория етаж.

Медицинският център е още една стъпка в грижата за хората от нашата община.  Благодаря на инвеститора  г-н Георги Колев и на целия му  екип за съвместните ни усилия да разширим здравните грижи в община Мадан и съм щастлив, че те се увенчаха с успех. Това е една ценна възможност жителите на общината да получат рехабилитация и физиотерапия в специализираното заведение, което разполага с последна дума на техниката за лечение на няколко типа масови заболявания – травматологични, неврологични, възстановяване след прекарани инфаркти на миокарда и инсулти, поражения върху централната нервна система. Пожелавам на целия екип на  центъра много здраве, висок професионализъм и нови постижения в отговорната им професия!“, посочи кметът Фахри Молайсенов.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I