24smolian.com/Политика

Безплатни детски градини; увеличаване на  майчинство от 380 на 710 лв; данъчно облекчение за млади семейства с деца; увеличаване на  детските надбавки; осигуряване на стипендии от държавата за социално слаби и надарени ученици; увеличаване на минималната работна заплата на 710 лв; промяна на стойностите на ваучерите за храна от 80 на 200 лева.

Това успя да свърши БСП по време на предишния парламент. Успехите бяха напомнени по време на регистрацията на листата на социалистите в Смолян.

Коалиция „БСП за България“ се регистрира в РИК – Смолян и се явява за предстоящите парламентарни избори с пълна листа, от осем души, обновена  в съчетание от опитни – доказани авторитети и млади образовани хора

Водач е Емил Хумчев  - член на Националния съвет и Изпълнително бюро на БСП, дългогодишен общински съветник в Златоград. Зам.-областен уравител на Смолян в периода 2013-2014 г., председател на Общински съвет – Златоград, областен управител на област Смолян.

Втора в листата е Виолета Бояджиева – общински съветник в разпоредителния орган на Смолян и дългогодишен банков мениджър.

Трети в листата е Севдалин Хъшинов, председател на Общински съвет в Баните – магистър- фармацевт.

Четвърта е Даниела Хаджиева от Девин, с висше образование-педагогика, продължава своето образование специалност „Здравен мениджмънт“.

Пета в листата е Николина Марвакова от Смолян, завършила Международни икономически отношения във Варненски свободен университет.

Шести в листата е Димитър Стефанов, с висше образование от Нов Български университет, специалност „Актьорско майсторство и PR“.

Седми в листата е Бойко Моллов от Смолян, завършил в УНСС, работи като експерт в Държавен фонд “Земеделие“.

Осми в листата е Димитър Сивенов от Чепеларе, завършил НСА „Васил Левски“, специалност „Ски алпийски дисциплини“.

„Тръгваме към тези избори с увереност и самочувствие  за добре свършена работа в рамките на мандата, както за областта, така и за страната. Благодарение участието на Коалиция „БСП за България“в управлението на страната успяхме да реализираме редица важни неща“, посочи Емил Хумчев. Като основен политически опонент, водачът на листата определи ПП ГЕРБ-СДС и корупционния модел, който създадоха в продължение на 12 години. „През тези години единствено БСП последователно и активно се бореше за разграждане на този стил на управление. В кампанията ще се постараем да представим социалната и икономическа програма за управление на страната, която да достигне до всеки избирател. БСП изпълни голяма част от поетите ангажименти на предишните избори и сега сме готови да продължим градивната политика за възстановяване на държавността и защита на социално уязвимите“, допълни Емил Хумчев.

 

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I