24smolian.com/Коментари

Периодично лидерът на ГЕРБ се появява пред медиите и като ги подхване едни…

Ето как Борисов коментира решението на съда, че арестът му е бил незаконен:

„Това решение е взето на една оргия с много уиски, пици с кристали, малини и боровинки и бяло вино, и уиски. Знаейки, че 100% извършват незаконни действия и точно тези хора са се хванали да правят съдебна реформа и техният сатрап да е едноличен в КПКОНПИ“.

При нас все корупцията е „усещане“. А политиката-усещане за оргия. Понякога и документирана такава. Като снимките от спалнята на експремиера в правителствената резиденция. С полупразното шише уиски на пода, пльоснатия използван презерватив на нощното шкафче, охраняван от патлак.

Късопаметността на електората все оргии ражда. Но тази, политическата, още не е започнала. Само се зададе тон. След изборите такова „вкарвоизваждане“ ще настане, че на електоралната глава свят ще й се завие от коалиционни прегръдки. А усещането ще е като на употребен кондом.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I