24smolian.com/Коментари/Политика

„БСП не се притеснява от натриване на носа. Нямаме повод да се притесняваме от това, което сме направили в министерствата, в които сме били. Не знаехме, че Крум Зарков и Весела Лечева ще станат част от служебния кабинет”, казва от ефира Христо Проданов от БСП. И допълва: „Възраждане” и ГЕРБ е едно и също. Това се доказа в парламента. „Възраждане” беше в коалицията с ГЕРБ и ДПС“.

Предизборната надпревара започна със страхове. И те не идват от соц. агенциите а ла „Попитахме 1000 души“. Там работата е ясна. Заготовка. На бъдещата коалиция, съмнението за която на няколко пъти бе прокарана. ПП и ДБ заедно на избори (защото вторите просто нямат шанс за парламента), коалиция с ГЕРБ заради вече намекваното „програмно правителство на спасението“. Нещо, което сте го чували неведнъж. Спасение от кого? Това е по-важният въпрос. Коалицията ще бъде с евроатлантическа спойка, която най-вероятно е била договорена на матинето с депутатите в американското посолство. Кои отсъстваха там-знаете.

Страхът идва и от това изборите да не се превърнат в референдум за и против НАТО. Защото тогава големият победител ще бъде „Възраждане“.

Страхът лъха отвсякъде. Дори и от срещата на председателя на ДПС с турския президент. Там усмивката бе само на лицето на Мустафа Карадайъ, докато Ердоган бе сериозен като смъртта. Движението вече обяви проатлантическа позиция. Не на това мнение обаче е президентът на Турция. Сигналите от Анкара по оста Русия-САЩ са повече от показателни.

Започват игрите на страха, преди игрите на глада.

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I