24smolian.com/Коментари

Всички сте получавали съобщения с оферти от банкови и кредитни институции за теглене на заем. „Много изгодно, супер оферта!“ и тем подобни.

Един раздавач на заеми рекъл: „Газпром“ е оръжие, това не е компания. Това е една от елитните дивизии на руската армия. Имперските цели на Русия се постигат чрез, танкове, самолети и „Газпром“.

Един мастит банкер от арменски произход, специализирал се и в геополитиката, подобно на математика на НОЩ, който от корона данни се пренасочи към изчисления за военната операция в Украйна.

Където има кръв, има и кинти.

Онзи, математикът, настрана, но банкерът рекъл да не харчим пари и да пестим електроенергия. Той, лично, няма да го направи, бъдете сигурни. Натрупал е достатъчно. Трябвало обаче да свиваме потреблението.

„Газпром“ продава най-евтиния газ в света. Чия обаче е другата „армия“, в чието въоръжение е три-четири пъти по-скъпият газ?! Банкерът мълчи. То и няма кой да го пита.

Да призоваваш народ, свикнал от 33 години на всякакви лишения, да се лишава още, граничи с безподобно лицемерие.

Иначе, теглете кредити. Арменецът ги раздава на драго сърце…

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I