„Отворено общество“ – погубено общество!


24smolian.com/Коментари/Общество

Дали си благодарен на „Отворено общество“ или на „Америка за България“, няма никакво значение. Важното е да демонстрираш сили и да опъваш тетивата на лъка в посока „душманите“ на работодателите ти. Така показваш, че си лоялен към плащащите добре.

Това, че си добър воин на фондацията гарантира, че в никакъв случай не ставаш за анализатор на дадена ситуация, било то и военна. Защото сетивата ти са притъпени от хонорарите.

„Говори се, че тази седмица „Газпром“ ще пусне малко газ на България, за да подкрепи партиите на руската пета колона. Една предизборна бомба. Защото, както се знае, руският газ топли най-добре“, каза бившият журналист и читав служител на фондацията Петко Георгиев в ефира на бТВ.

Да приемем, че България не трябва да получава повече газ от „Газпром“. Т.е., евалла на служителя на поредното НПО, захранвано с огромни средства, но извън страната.

Но опита му за сензация е кух, защото служебното правителство на президента Румен Радев преговаря с „Газпром“ за спазването на договора. Нито една хартия няма дума или тежест в тази процедура.

Освен всичко, Радев не е демонстрирал симпатия към някой от играчите за 48-мия парламент. Дори напротив, той на е*ава да отговори на лидерите, на които служителят на фондацията симпатизира, на какви ли не нападки. Питайте Бойко Борисов защо повече от година президентът не го забелязва.

Колкото до прозрението на служителя на фондацията „Има сериозна опасност в новия парламент путинистите у нас да са свръх представени“, то си е просто опит да бъде интересен. Сътворено под душа. По-логично е да каже Газът тръгва, печели Радев, служебното правителство остава до пролетта на 2024-та“.

Глобалистичният свят рухва. Пред очите на фанатизираните служители на различни фондации. Резултатите от изборите в Италия са поредното доказателство. Европа се тресе, а т.нар. „лидери“ се правят на приятно разсеяни. Сблъсъкът между двата полюса е вече огнен факт. Войната никога не е спирала, но просто се водеше с различни средства. Този световен водовъртеж няма да подмине България. Ако Русия спечели, доларът ще рухне, поради ред причини, основната от които-няма да бъде резервната валута. Това САЩ няма как да допуснат. Ако Русия изгуби, най-вероятно ще се разпадне. Това Путин, и който и да било лидер на федерацията, няма как да допуснат. Войната ще е до пълна победа на една от двете страни.

У дома продължаваме да си играем на играчи. Неосъзнавайки съществото на проблема.

И той е в избора. Не цивилизационният, както празнодумци с пълни джобове се опитват да обрисуват. Самите партийни водачи са като театрали. И неспирно продължават да говорят за спасението на страната. Но от кого? Кой допусна да достигнем ниво на хора, които имат нужда от спасение?

Проблемът в обществото ни е липсата на справедливост. На възмездие. Колко политици видяхте да излизат с опечалени физиономии от съдебна зала?!

Николко.

Няма и да видите. Целият устрем на властта е да запази себе си. Илачът в момента се нарича „коалиция“. На разните му там експерти. Които ще бъдат хонорувани като онзи служител на фондацията. Бездната между народ и управляващ елит става все по-дълбока, все по-огромна. Затова и направлението по оста фондация-пари-мнение е колко зли са путинистите. А такива просто няма. Когато нямаш враг, трябва да си създадеш. За да се отклонява вниманието на масите.

Случващото се в световен план ще се измерва по Рихтер.

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I