24smolian.com/Избори


Скъпи приятели,

Уважаеми жители на област Смолян,

отново сме изправени пред избор.

Нашето желание, като сериозна политическа сила беше да има сериозно, стабилно управление, което да подготви държавата за зимата. И да подкрепи хората, така че да изкарат по-лесно предстоящите зимни месеци. Не бяхме чути.

Отново отиваме пред урните, за да изберем бъдещето на страната ни и на Родопите. Като политическа сила, участваща в управлението само за 7 месеца успяхме да подкрепим всички групи хора. Няма да спрем да го правим и в следващото Народно събрание, и в следващото управление, ако получим вашето доверие.

Само за 7 месеца успяхме да подкрепим младите семейства с малки деца като направихме детските градини безплатни. Така в бюджета на всяко едно семейство остават допълнителни средства. Нашето намерение за следващото управление е да предложим лекарствата за децата до 14-годишна възраст да бъдат безплатни. Това е една мярка, с която се надяваме да ограничим демографския срив. В нашата област, за съжаление, видяхме го и в последното Преброяване, този срив е най-голям. Да подкрепим тези млади хора, които заслужават и искат да живеят в родния край!

Подкрепихме възрастните хора, които изградиха нашата област и България. Успяхме да убеди нашите коалиционни партньори, че тези средства за социални мерки и политика трябва да бъдат дадени и държавата да си застане зад хората си.

Днес искаме вашата подкрепа, за да продължим тази политика. Да продължим да подкрепяме всички слоеве на нашето общество - и социално слабите, и хората в неравностойно положение, в уязвимите групи. Ние не се подчиняваме на чужди решения, които са в разрез с волята на нашите членове и симпатизанти и българския интерес, както и с народните ни традиции и ценности.

Като областен управител на Смолян не съм спирал да насочвам вниманието на правителството към нашата област, да казвам на висок глас, че тук се живее трудно - зимата е по-дълга, разходите на хората са по-големи, че ние се нуждаем от пътища, по които да вървим нормално. В голямата си част успях с моя екип да привлека това внимание.

Нашето намерение и това от което няма да се откажем е, познавайки проблемите във всяка една община, да продължим да развиваме Родопите. Да продължим да подкрепяме хората!

Никога не съм делил хората на "наши" и "ваши" . Няма да го правя и занапред! Ако ми гласувате доверие, ще бъда достоен народен представител на областта, който ще защитава интересите на всички родопчани!

Сега се нуждаем от вашата подкрепа!

Скъпи приятели,

Уважаеми жители на област Смолян в неделя излезте до урните и гласувайте с №28 за Коалиция "БСП за България"! За едно по-добро бъдеще!

Емил Хумчев - водач на листата на Коалиция " БСП за България"

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I