24smolian.com/Коментари/Общество

След взривяването на Кримския мост, Русия отговори с дъжд от ракети. В същото време САЩ призовава украинската армия да продължи настъпление на юг преди зимата. Украинците пък вече щурмуваха магазините в Киев и опразниха рафтовете, опашки пред бензиностанции. Името на държавата ни бе намесено по повод взривовете в Крим…

И на целия този фон т.нар. роден „политически елит“ се държи неадекватно. Дори дете да бе начело на държавата, щеше да се активира инстинктът му за самосъхранение и нямаше да се вре между шамарите. По върховете в Брюксел и Вашингтон много добре си дават сметка колко е сериозно положението, само у дома все още си играят „Ама този наш камион не може да е замесен“.

Гражданинът Борисов дори припомни срамното петно с атентата с папата. Без да доизрече кой сътвори този сценарий. Не бяха ли именно сегашните ни партньори?!

Страната ни по никакъв повод не трябва да се меси в този конфликт. Най-правилното решение. Изнесохме тонове оръжия и боеприпаси към Украйна. Това, че всичко се случва чрез трети страни, е просто политическо лицемерие.

И да, нещата са много, много сериозни. Далеч над калкулациите за съставяне на правителство.

„Българските власти много трябва да внимават какво говорят“, изрече бившият заместник-шеф на военното ни разузнаване Николай Русатев.

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I