24smolian.com/Коментари

„Нашите партньори“-аксиомата на българската политика. С нея се оправдава всяко решение във вътрешен и външнополитически план. Народът не присъства в нея. Той е излишен в „недоказаното, но самоподразбиращото се твърдение“.

През декември няма да има отстъпка от 25 ст. на литър гориво. Парите свършват.

Наред с това Европейската комисия е започнала процедура срещу България, защото отстъпката за горивата важи само за автомобили с български номера и може да поиска даването на тази 25 ст. да спре. Парите за отстъпката обаче ще свършат преди да има окончателно становище на Брюксел.

В същото време правителството в Нидерландия взе решение за позицията си в ЕС-никакво влизане на България в Шенгенското пространство.

Това са нашите партньори. Българската позиция за Македония бе буквално прегазена, а дори Макрон призна, че е упражнил огромен натиск върху политиците ни.

Те пък от своя страна се съгласяват с всичко от партньорите. Дори да не е в интерес на държавата, пък камо ли на народа.

Партньори, които гледат на нас като някаква безправна прислуга. ЕК мисли санкции за 25-те стотинки за литър за резервоарите ни, в „ниската земя“ не щат и да чуят за нас в Шенген. В същото време изпълняваме всяко безумство на „партньорите“, че дори и предозираме. Като с изгонването на шофьори и готвачи от руската дипломатическа мисия.

Да играеш по евросвирката, когато си последна дупка на същата.

Не е ли време за преосмисляне на подобно „партньорство“, което си е откровен диктат?!

Или както биха казали в махалата: „Да ти имам и партньорите, извади това „партньорското“ отзаде и си го сложи де слънце не изгрява“.

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I