24smolian.com/Коментари/Общество

Европа се тресе и това дори усмивката на Урсула не може да скрие. Франция се стяга за мащабен протест, има лимит на зареждането на гориво.

Зелени сделки и тем подобни експерименти на фона на огромна криза заплашват да оставят Стария континент на тъмно.

„Преди месец ние работихме на два блока, а когато цената на тока скочи, правителството ни задължи да работим на осем и цената падна почти двойно. Високата цена идва от ВЕИ фактора. Видяхме, че ВЕИ източниците не са сигурни и цяла Европа си запали въглищните централи последните два месеца“-думи на синдикалист от ТЕЦ „Марица Изток 2“.

Българската енергетика е заложена на карта. И тук е редно да се попита-кому бе нужно закриване на реактори на АЕЦ „Козлодуй“? Кому бе нужно да не се довърши проекта за изграждане на АЕЦ“Белене“? Това бяха исканията на т.нар. наши „западни партньори“. Но защо ги изпълниха едни определени личности?

Отговорите на тези въпроси засягат националната сигурност. Но дори и да не, то ги дължим на бъдещите поколения, които един ден с право ще попитат „Защо бяхте такива глупаци?!“.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I