Гривната е един от онези малки детайли, които могат да променят всеки стил по интересен начин. Ако искате да подправите облеклото си с малко повече индивидуалност, изборът на подходяща гривна за мъже, ще свърши работа! Подчертаваме популярните модели мъжки гривни и даваме съвети как трябва да се носят, така че да изглеждат стилно и елегантно, а не насилствено или да се мятат диво напред-назад по време на разговор на вечеря (не се притеснявайте - и на нас ни се е случвало едно време).

Носенето на мъжка гривна не е толкова просто и ясно. Има няколко момента, които трябва да имате предвид, когато решавате на коя ръка ще носите новия си аксесоар, но е важно първо да вземем предвид принципа, който стои зад това решение: традиционно гривните винаги са били носени на едната ръка - или на лявата, или на дясната, в зависимост от това кой ги е носил  и коя му е по-силната ръка. Това правило се е използвало тогава, защото повечето хора са носели нещо друго освен бижута във всеки един момент; в днешно време може да има моменти, в които ще сложа часовника си на шкафчето в нас само и само китката ми да е чиста и да имам достатъчно място за хубавата ми гривна. Разбира се винаги може да носите на едната си ръка гривна, а на другата часовник. Допустимо е дори на една и съща ръка да имате освен гривна и часовник, но в подобин случаи съветваме да изберете или многопластова гривна, или по-нежна и елегантна кожена гривна. Има и специални гривни, създадени за комбинация с часовник, те най-често са направени от мъниста или естествени камъни и се съчетават доста добре.


Когато избирате гривна, следвайте нейното предназначение. Ако търсите аксесоар, който да носите по специални поводи като сватби или абитуриентски балове, тогава изберете такава, която има декоративни мотиви - те обикновено са изработени от благородни метали и камъни, което ги прави наистина отличими от другите гривни, предлагани в магазините днес!

Ако обаче ежедневният ви стил е по-небрежен, може да се помисли и за нещо друго; вместо това опитайте да намерите някои по-леки гривни направени то кожа, канап или нещо в по-бохо стил.

Има мъже, които са фенове на по-масивните неща. За такива най-подходящи са мъжките гривни от медицинска стомана, те се усещат стабилно на ръката. Освен това са здрави и издръжливи. В онлайн магазините се предлагат множество модели – по-елегантни и по-тежки, има нещо за всеки вкус.

В продължение на много години мънистата се свързваха с дамското облекло, но напоследък това се промени. В днешно време можете да намерите мъжки бижута от корали, изработени от по-тъмни камъни или оникс, като и тук има изключение и интересни модели. Гривна, която е от естествени камъни с черни матови цветове е пълната класика, може да изглежда много елегантна и в същото време да е интересна заради своята оригиналност - например да показва метални детайли около китката, които отличават мъжа от останалите хора, които често нямат никакъв моден усет, когато става въпрос за избор на стил и облекло.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I