24smolian.com/Спорт

За четвърти път Смолян посрещна топ състезатели по спортни танци от Италия, Франция, Литва, Австрия, Германия, Гърция, България, Словения, Хърватия, Македония и Израел. PG DanceStudio – Павлина Георгиева – Смолян, съвместно с Добрина Паричкова, под патронажа и съдействието на Община Смолян, която за пореден път подкрепя това мащабно спортно събитие, правят Смолян отново домакин на международния тренировъчен лагер, превърнал се вече в традиция за родопския град. Танцьорите имаха възможност да тренират в отличните условия на Спортна зала „Величко Чолаков“. Треньори бяха едни от най-известните в областта на латино и стандартните танци имена, като трима от тях са и бивши няколкократни световни шампиони: Бенедето Феруджа – Италия, Джоан Уилкинсън – Австралия, Миша Цигой - Словения, Добрина Паричкова – България, Дима Пакхомов и Александра Мезон – Италия, Зуфар Зарипов - Австрия, Донатас Бадзевициус - Литва и др.

В продължение на два дни елитът на спортните танци се докосна до прекрасната атмосфера на малкия, но уютен Смолян.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I