24smolian.com/Общество

Изтерзана от дълбоки, из душата чувства, които все измъчват, споделени като из тясната тръбичка. Тънка струйка откровеност във времена, когато тя е кътана сякаш имане. Страх, свитост, уплаха от своята собствена истинност за нещата от заобикалящия свят. Трудно измъквана наяве. Излизаща високоградусово, пареща в своята омая, бистра като сълза, но изтръгната с мъка. Мъченицата на съзнанието. Пълнеща вехтата кофа, пличкайки стените, ободряваща духа в бъдещето на истините, които може насилствено да изпрати към околния свят. Да развърже езика за прикритите кахъри, да обрисува неправдите, да посини окото на душманина. Да стори много в мисията си на алтер его в поглъщащия я с охота съзидател…

Целия текст четете в петъчното издание на „Родопи voice“!

И още от темите в новия брой на вестник №1 в региона:

-Струя тънка, нежна, като снагата на девойка

Дзен и изкуството да се вари ракия

-Кога е сигналът за война…

-Предсказания и един… Дъглас Адамс

Зеле по лев, пуканки и бира – край на света!

-Прогнозата: Всички купени жилища от гурбетчии ще са продадени

20 години труд за 500 000 евро в къща и „Сбогом, село!“

-Ало-тормозът за скритите хилядарки

„Медици“, „полицаи“, „професори“ – измамниците се завръщат…

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I