24smolian.com/Култура

Истински сценичен тур е подготвил Родопският драматичен театър. На 23 ноември гостува от 17,30 часа в Девин със спектакъла „Заливът“ от Ги Фоаси.

„За тях животът бе игра. Всяка вечер те затваряха очи, слагаха пръст на картата и политаха. Политаха към далечни места, изучаваха бита на местните хора, а на сутринта винаги се озоваваха в собственото си легло. Но един път и за първи път пристъпиха извън дома. И тогава се роди ВИКЪТ. Викът на ужаса, на заслепението, на свободата...“, разкрива за пиесата режисьорът Емилия Ованесян.

На 24 ноември в 19.00 часа започва „Дори мечтата стига“ по стихове и писма на Емили Дикенсън. Моноспектакъл на Миряна Найденова.

На 25 ноември от 14 часа пък е представлението за деца „Еко карнавал“.

Това е образователно-развлекателен спектакъл - игра за опазване на природата и разделното събиране на отпадъците.

На 28 ноември в 19.00 часа е началото на „Почти божествена комедия“.

За първи път ще имате възможност, с един билет да гледате не една, не две, а цели три пиеси, обединени от обща идея, посочват от РДТ.

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I