24smolian.com/Общество

Благотворителен футболен турнир в Смолян цели да събере средства, необходими за рехабилитационното лечение на Никола Хъмчев. Той ще се проведе на 12-ти и 13-ти ноември на Многофункционалната спортна площадка в Смолян.

Никола е един млад и вдъхновяващ човек, с непоколебим дух и страст към екстремните спортове. За съжаление обаче става жертва на инцидент, който белязва неговото бъдеще и го оставя неспособен да води пълноценен начин на живот. Въпреки че оцелява след тежката злополука, Никола е прикован към инвалиден стол и има нужда от иновативна рехабилитация, която е доста скъпа. Младежът мечтае някой ден пак да се занимава със спорт и не губи вяра, че ще се изправи на крака, напук на тежката си съдба.

Нека му подадем ръка!

Всеки желаещ може да заяви своето участие в турнира срещу скромната сума от 15 лв.

За записване:

-Венцислав Чавдаров, тел. (+359) 87 906 5433/ (+359) 88 575 4269, email: ravnis@mail.bg;

-Антон Шемширов, тел. (+359) 88 517 1067.

Жребият ще бъде изтеглен в кафе "Нова България", гр. Смолян, в петък, от 10:00 часа.

В инициативата избраха да се включат и именити българи, сред които добре известният на всички Христо Петров (Ицо Хазарта), който ще поднесе награди на първенците по време на неделната закриваща церемония, както и изгряващата музикална звезда Александър Робов, който избра да се включи и като играч в надпреварата.

Призив към гражданите на Смолян за участие отправи и Антоан Шотаров, успешен предприемач и горд родопчанин. Семейството му ще направи дарение, като ще удвои цялата събрана сума от такси от всички отбори, които се включат в инициативата.

Почетни гости на събитието ще бъдат кметът на община Смолян, председателят на Общински съвет -  Смолян, областният управител на област Смолян, както и всички народни представители от избирателния район.

Относно дарителска сметка:

За хората, които имат желание да допринесат към каузата финансово, отвъд организираната спортна дейност, оставяме данни за дарителската сметка тук:

Имена: Никола Венциславов  Хъмчев

IBAN: BG25UNCR7000251409765

Кутии за дарения ще бъдат поставени и на място за присъстващите.

 

 

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I