24smolian.com/Общество

Официaлнo oтвopи вpaти новият Търговски парк от европейски тип в Смолян. Церемонията по откриването започна с химна на Родопите „Бела, съм бела, юначе“,  изпълнен от певицата Севда Симеонова и гайдарят Атанас Тодоров. Водеща на събитието бе Веселина Бабаджанкова.

„Радостен съм, че официално се открива Ритейл парк-Смолян, с което нашите съграждани и гости получават възможността да станат потребители на доказани световни търговски вериги. Откриването на този парк е важен за икономическото  развитие на нашия град. Пожелавам всеки новоотворен обект да жъне успехи, много доволни клиенти, усмихнат и позитивен персонал“, каза при откриването кметът Николай Мелемов.

Представителят на инвеститора, Владимир Христов,  благодари на Мелемов и неговия екип затова, че с негова помощ са успели да реализират този проект, както и на всички, които са помогнали това да се случи. „Горди сме, че вече Ритейл парк –Смолян е факт и сме убедени, че ще е успешен и ползотворен за всички смолянчани и гости на града“, посочи Христов.

Той каза, че следващата година стартира вторият етап на Ритейл парк-Смолян, защото интересът на хората е огромен. Все още не е ясно кои ще са новите вериги търговски обекти, защото договорите са на етап финализиране, добави Христов. Той бе категоричен, че ще бъдат качествени и ще допълнят Ритейл парка. „Хората от Смолян имаха нужда и заслужават тези световни вериги да бъдат на една ръка разстояние от тях“, посочи Христов. При изграждането на втория етап са предвидени и още паркоместа, за да могат хората спокойно да спрат и пазаруват.

Ритейл парк –Смолян e разположен на площ от 12 800 кв. м на околовръстния път в областния град. В него ще има седем магазина, голяма хранителна верига, хипермаркет за бяла и цветна техника, представител на голяма международна верига за мебели, магазини за детска, дамска и мъжка мода, както и място за отдих, забавления и хранене. Някои от обектите отвориха врати на 9 декември т.г. 

Ритейл парк Смолян ще предоставя на жителите и гостите на областния град и региона модерна комбинация от международни вериги и български стоки на най-добри цени. B тъpгoвcĸия цeнтъp щe бъдaт нaeти нa paбoтa нaд 150 дyши.

Мащабният проект е на стойност около 12 млн. лв.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I