24smolian.com/Общество

Община Смолян кани гражданите и гостите на града на 31 декември от 23 часа на народно веселие „Честита Нова 2023 г.”, което ще се проведе на пл.”България” –Амфитеатъра, Нов център. Подготвена е новогодишна програма, съобщиха от пресцентъра. За празничното настроение ще се погрижи Виевската фолклорна група, с ръководител Емил Узунски.

С чаша червено вино и новогодишна заря родопчани и гостите на града ще се поздравят с Новата година. На видеостена в 23.55 ч. ще бъде излъчено и новогодишното приветствие на президента Румен Радев.

Минути след настъпването на 2023 г., приветствие ще отправи и кметът Николай Мелемов. След това новогодишната програма ще продължи с любими родопски песни и хора, лакърдии и благопожелания около запаления огън.

„Заповядайте да изпратим заедно тази година и да посрещнем с много настроение и веселие една по-здрава и по-успешна 2023 година!“, призовават от Общината.

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I