24smolian.com/Коментари

Служебният министър на отбраната отишъл в Киев. Затова научихме първоначално от някакъв американски военен. Министерството ни мълчи. После от зор заман и то потвърди. Какви ги е вършил там, не се знае…

Президентът на Украйна го „доставили“ във Вашингтон, посрещнат с аплодисменти на възторг. Стана ясно, че САЩ са дали до момента около 50 милиарда долара на правителството на Зеленски Обещават още над 40. Самият той пък накипрен като за фронта, а според Тъкър Карлсън от „Фокс нюз“, се е облякъл като собственик на стрийптийз клуб. Сигналът на Байдън, който за пореден път обърка украинци с иранци в речта си, е ясен знак, че Щатите продължават войната с Русия. Но, ако му мине номерът с новите милиарди, заради доминацията на републиканците в Камарата на представителите.

Синергията с дневния ред на САЩ продължава. Те дават, даваме и ние. Швейцарците отказаха оръжия, народът не щял. Франция започна да надушва, че не е наред положението и вече дава назад.

При управляващите в България акълът идва винаги след събитията. Като в онази турска поговорка.

Впрочем, периодично представители на родните партии припкат до САЩ за разни срещи. И никой не обелва дума какви ги вършат там. У дома обаче надпреварата кой е по-евроатлантик между абревиатурите в парламента е като за последно. И никой не бръсне народа за слива по отношение на мнението му. Един се оправдава за някаква котка на съседите му, друг реве, че „Луфтханза“ припознала България като част от територията на Русия. Детето му нещо не можело да се прибере.

Такива са им душевните трепети.

Обзор на случките по света и у нас. Който закономерно потвърждава, че ЕС, и в частност нашето безгласно участие в него, е под абсолютния контрол на Вашингтон. До последния човек, до последния милиард външен дълг, който окончателно да постави прангите. Но не на краката, а на шията.

Ако Байдън продължава да твърди, че в Украйна живеят иранци, какво ли си мисли за България?! Пудели, вероятно.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I