24smolian.com/Коментари

Краят на годината е любимото време за всички гадатели, врачки, астролози и прочие посланици с пророчества от бъдещето.

„Хората може да загубят разсъдъка си заради мощен съвпад на Хермес, Афродита и Хадес. В дните до 3 януари са възможни катастрофи и изява на неестествена сексуалност по престъпен начин“.

Предупреждението идва от астролог и физик, в чиято визитка влизат предусетените „знамения“ за земетресението в Перник, атентата на летището в Бургас и може би разни други.

Разбира се, нищо добро не ни чака. Да сте чули някаква светла прогноза в последните десетилетия? Не. Това нашенецът може да си го обясни и прозре дори без помощ от „мощното тройно съчетание на Меркурий във фазовото му лице на Хермес, с Венера, изявяваща се като Афродита, и Плутон“.

Как звучи само, а?!

Около Нова година ще е страшно. Хората можели да изгубят разсъдъка си. Това е обичайно събитие по това време. Бомбички като на въстание, алкохол като на чужда сватба. Причините са повече от ясни. Притеснителното в прогнозата е по-скоро в „изявата на неестествена сексуалност“. Каквото и да означава това. Предвид натуралната, то обратното да не значи масово решение, плод на махмурлук, за смяна на пола след новогодишната нощ? Относно аплаузите за подобни решения от Будапеща нататък, явно Меркурий ще ни прати в орбитата на новото нормално.

Каквото и да се случи, наблегнете на музиката и по-малко на телевизията. Срещата с астролози е по-малко възможна.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I